Mini-creche Boe-Boe

Kleinschalig, Professioneel en Vertrouwd!

Foto's

Slaapkamer ...
Image Detail

Contactgegevens

Mini-creche Boe-Boe
Verlaat 67
2451 ZN Leimuiden
T: 0172-507523 
M: 06-20495650
E: info@boe-boe.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag
van 7:00 tot 19:00 uur

KvK nummer:51929724
Registratienummer LRK:
136285041


 

 

2.1 Woonkamer

De woonkamer is ruim en biedt voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen spelen. Er is ruimte om een speelkleed neer te leggen. Dit leggen we neer als we echt even gericht op de grond gaan spelen met bepaald materiaal. Verder is er een kindertafeltje met daarbij twee stoeltjes waar de kinderen zelf aan kunnen gaan zitten om een activiteit te doen. Een puzzel maken of een tekening kleuren bijvoorbeeld. Aan de eettafel staan twee kinderstoelen en drie hoge stoelen. Die tafel wordt niet alleen gebruikt om met elkaar aan te eten, maar ook om te knutselen. Er staat een open kast in de kamer met daarin speelgoedbakken met los speelgoed en boekjes. De kinderen kunnen dus zelf bepalen waarmee zij willen spelen. Constructiemateriaal, muziekinstrumentjes en handpoppen worden apart bewaard en worden tevoorschijn gehaald om gezamenlijk een activiteit te doen.

Er staat een box in de woonkamer met een babygym. Ook zijn er twee wippertjes aanwezig.Om de verwarming in de woonkamer zit een veilige verwarmingskoof. 

 

2.2 Keuken

Er is een open keuken aanwezig. De combi-magnetron bevindt zich op veilige hoogte. De lage keukenkastjes zijn voorzien van kindveilige sluitingen. Om de verwarming in de keuken zit een veilige verwarmingskoof. Er is een opstapkruk in de keuken aanwezig, zodat de kinderen bij de kraan kunnen om hun handen te wassen.

 

2.3 Sanitair

 Op de kinderslaapkamer staat een commode. Op het toilet, op de begane grond, is een potje aanwezig en een toiletbrilverkleiner. De kinderen gaan hier niet in bad. Er wordt geen gebruik gemaakt van de badkamer.

 

2.4 Kinderslaapkamer

Op de eerste verdieping is een aparte slaapkamer voor de kinderen. In de slaapkamer staan drie ledikanten. Ook  is er een campingbedje aanwezig. Als er een kind is wat moeilijk kan slapen, dan kan dat campingbedje in een andere ruimte gezet worden om de rust in de slaapkamer te bewaren.Ook in de slaapkamer zit er een verwarmingskoof om de verwarming. Alle kinderen hebben een vaste slaapplek met eigen beddengoed. Er wordt regelmatig even gekeken in de slaapkamer terwijl de kinderen slapen en er wordt gebruik gemaakt van een babyfoon. 

 

2.5 Tuin

Boe-Boe biedt de kinderen de mogelijkheid om lekker buiten te spelen als het weer dat toelaat. De ruime tuin aan de achterkant van het huis is grotendeels bestraat. Er is voldoende speelgoed aanwezig, waaronder fietsjes, een loopauto en een step. Ook is er een lekker speelkleed speciaal voor buiten voor de allerkleinsten. De planten die in de tuin staan zijn niet giftig. De tuin is helemaal afgesloten met hekjes die de kinderen niet zelf kunnen openmaken.

 

2.6 Omgeving 

Vlak achter het huis is water aanwezig met veel eenden. We kunnen deze eenden al zien vanuit de tuin en zullen ze ook regelmatig wat te eten geven. Er zijn in de omgeving een aantal kleine speeltuintjes te vinden. Ook zullen we regelmatig naar de winkels wandelen om  wat dagelijkse boodschappen te halen. 

 

2.7 Huisdieren

Er is één kat aanwezig in huis, Gyzmo. Hij is overdag voornamelijk buiten en zit ’s avonds en ’s nachts binnen. Wel komt hij overdag vaak even langs om wat te eten. Hij heeft een lief en rustig karakter.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.